Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/8/5/domboga.be/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 72 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/8/5/domboga.be/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php:72) in /customers/7/8/5/domboga.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/8/5/domboga.be/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php:72) in /customers/7/8/5/domboga.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jongerenkamp, augustus 2017 — Христианская церковь Дом Божий

Jongerenkamp, augustus 2017

De jongeren van de kerk Het Huis van God in Gent en Kortrijk zijn op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus op tweedaagse geweest naar Ronse. Ze verbleven daar in jeugdherberg De Fiertel om samen die twee dagen het woord van God te bestuderen, te bidden, God te prijzen en natuurlijk een leuke tijd door te brengen met elkaar.

Op vrijdag namiddag kwamen de jongeren aan in de jeugdherberg en begonnen zich onmiddellijk te installeren en eten te koken. Hierna hadden ze een kleine bijeenkomst om samen God te prijzen en te bidden. Na deze dienst gingen ze allemaal naar buiten om rond het kampvuur te zitten. Het werd een gezellige nacht met een warm vuurtje, liedjes en natuurlijk marshmallows.

De volgende dag werden ze vroeg wakker want na het ontbijt moesten ze samenkomen voor de volgende bijeenkomst. De iets oudere jongeren hadden een week op voorhand de opdracht gekregen om een mini-preekje voor te bereiden. Geleid door de Heilige Geest vormden al deze mini-preekjes een mooie grote preek in zijn geheel. Na ’s middags lekkere lasagne gegeten te hebben hadden ze als laatste nog iets actiefs op de agenda staan. Met verschillende spelletjes en opdrachten werkten ze samen in team en beleefden ze een leuke tijd. Hiermee werd de dag uiteindelijk afgesloten en keerden de jongeren moe, maar blij, terug naar huis.